Váci csata-emléktúra

Címkék

Április 11-én szombaton a Tavaszi hadjárat 160 éves évfordulója tiszteletére kiötlött túrasorozat záró állomása lesz a Váci Lakóterületi SE Túraszakosztálya rendezésében. A részletek az alábbi honlapon olvashatók. Fiammal és Harman Marcival indulunk a 30 km-es távon, a kocsiban azonban egy kényelmes, illetve másfél kényelmetlen hely szabadon figyel. Akinek van kedve csatlakozni, az kérem keressen meg a 20-5817931-es számon (Nem muszáj Neked is a 30-ason menni, van rövidebb is). Indulás Isaszegről kb. 6:45-kor, Gödöllőről kb. 7:00 órakor.

Re: Váci csata-emléktúra

Szia Zoli!

Azt erősen gondold meg, hogy Henrikkel a 30 km-es távon induljál. Akármilyen jó erőben van, szerintem ez a táv túl sok neki, sőt még a 2o km is. Itt időre kell menni 3,6 km-es átlaggal. Számára az a veszély ilyen túránál , hogy túlságosan kimerül, és ettől esetleg egy életre elmegy a kedve a túrázástól.

Béla

Re: Váci csata-emléktúra

Szerintem is sok, de az az igazság, hogy nem tudom hová tenni, egyedül meg nem maradhat még otthon. A 20 km nem probléma neki, ezt már többször is megtette (otthonról indulva gyalog át Pécelre, majd vonattal vissza, és az állomásról haza szintén gyalog) Ez a váci túra pedig síkabbnak tűnik az útvonal-leírás alapján. Mindegy, jön ameddig kedve van, aztán maximum cipelem egy kicsit. Lehet, hogy nekem megy el a kedvem?