Sohasem az a fontos, hogy milyen messze, milyen magasra ment az ember, s az sem, hogy milyen nehezen - csakis az, milyen élményeket hozott magával. (Karl Lukan)

Újév-köszöntő túra '22

Az év első szombatja most Újév napjára esett. No de egy szilveszter éjjele után kinek lenne kedve túrázni menni? Ezért évköszöntő túránkat - a szokástól eltérően – nem a hónap első szombatján tartottuk. A napsütéses jó idő, kicsi táv vonzotta tagjainkat. Két vendégünkkel együtt 38-an jöttünk össze. A táv 10,7 km volt enyhe emelkedőkkel/lejtőkkel (162/143 m).

Óévbúcsúztató séta

Végül csak sikerült, pedig volt sok buktató.
A múltkori csak egy kísérlet volt, ez volt a premier. Béla meghirdette, gyűltek a jelentkezők, - aztán Béláéknak elcsúszott (nem a jégen) a családlátogatás, - majd Jani lett pozitív, ezért újratervezés, új helyszín, - aztán sok lemondás betegség, sérülés okán, - de mi azért jusztis elindultunk.

Körút Csákberényből

December első szombatján a Vértesben túráztunk. Bizonyára a vírus is közrejátszott abban, hogy csak 26-an voltunk. Pedig az időnk csodálatosan szép volt, és most is lehetett rövidebb és hosszabb táv között választani.

DDP, Szekszárd – Sikonda

A Dél-Dunántúli Piros jelzésen második négynapos túránkat tartottuk, összesen 62 km-t gyalogolva,1417/1323 m szintkülönbséggel. Az esőt megúsztuk, köd viszont volt bőségesen.