Jogi nyilatkozat

Creative CommonsAhol másképp nem jelezzük, az Isaszegi Természetbarát Klub oldalain megjelenő tartalmak a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 2.5 Magyarország licence szerint érhetőek el. Híreink, túrabeszámolóink, képeink és más publikált anyagaink minden esetben a feltüntetett szerző tulajdonát képezik. Amennyiben egy anyagnál a szerző nincs feltüntetve, vagy az anyag név nélküli beküldésből származik, akkor az az Isaszegi Természetbarát Klub tulajdona.

Röviden összefoglalva a honlapon található tartalom:

 • Szabadon másolható, terjeszthető, bemutatható és előadható.
 • Belőle származékos mű, feldolgozás létrehozható.
   

Az alábbi feltételek betartása mellett:

 • A szerző által meghatározott módon fel kell tüntetni a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy a mű címét).
 • Ha a mű megváltozik, vagy feldolgozásra kerül, akkor az így létrejött alkotás csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjeszthető.
 • Bármilyen felhasználás vagy terjesztés esetén egyértelműen jelezni kell mások felé ezen mű licenc feltételeit.
 • A szerzői jogok tulajdonosának írásos engedélyével bármelyik fenti feltételtől el lehet térni.
 • Semmiben nem károsulhatnak, vagy korlátozódhatnak az eredeti szerző szellemi jogai.
   

Figyelmeztetés

Az egyszerűsített változat nem licenc, csupán egy tömör kivonata a jogi változatnak (vagyis a licenc teljes szövegének). Nincs más célja, mint hogy közérthető nyelven fogalmazza meg a licenc tartalmának lényegét. Úgy tekinthető, hogy ez egy felhasználóbarát felület a jogi változathoz. Az egyszerűsített változatnak jogi szempontból nincs jelentősége és a szövegét maga a licenc nem tartalmazza. A fentiek nem befolyásolják a szabad felhasználáshoz fűződő, illetve az egyéb jogokat. A Creative Commons nem ügyvédi iroda, nem nyújt jogi tanácsadást. Az egyszerűsített változat terjesztése, bemutatása, vagy link elhelyezése nem hoz létre megbízási jogviszonyt. Ez a Legal Code (jogi változat, vagyis a teljes licenc) szövegének közérthető nyelven megfogalmazott kivonata.