Adatvédelmi elveink

Az Isaszegi Természetbarát Klub oldalain történő regisztrációhoz csak egy elektronikus levélcím és egy felhasználói név megadása szükséges. A megadott levélcímet nem nyilvános adatként kezeljük, azt csak a felhasználók felé történő esetleges kommunikáció során használjuk fel. Ezen alapadatokon felül tagjaink személyes részleteket is megadhatnak (teljes név, lakhely, foglalkozás, Skype név, honlap stb.). Ezeknek az adatoknak a megadása nem kötelező, különös tekintettel arra, hogy nyilvánosan elérhetően jelennek meg a rendszerben.

A felhasználók által felvitt tartalmak (fórum témák, hozzászólások, cikkek) nyilvánosan megjelenő adatok, ezeknek a felhasználóhoz kötése a követő nevű szolgáltatásunkkal lehetséges, mely az egyes felhasználók által bevitt tartalmakat is meg tudja jeleníteni.

Az Isaszegi Természetbarát Klub oldalain megjelenő tartalmak nézettségéről, a felhasználói szokásokról és trendekről összesített adatokat tartunk nyilván, melyek egyes személyekhez nem köthetőek. Felhasználóink részére a számukra új hozzászólásokat automatikusan követjük, ehhez elkerülhetetlen, hogy azt is tároljuk, hogy mikor látogattak meg utoljára bizonyos tartalmakat oldalunkon. Ezek az adatok a rendszerből más felhasználók számára nem lekérdezhetőek.

Az adatok, melyeket oldalaink böngészése közben gyűjtünk:

  • az IP cím
  • a böngésző típusa
  • az operációs rendszer
  • a hivatkozó oldal (ha van)
  • a meglátogatott oldalak

A regisztrált felhasználók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az Isaszegi Természetbarát Klub a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a kapcsolódó szolgáltatások üzemeltetéséhez használja fel, és semmilyen formában nem adja azt tovább. Az Isaszegi Természetbarát Klub fenntartja magának a jogot az http://itk.isaszeg.info weboldal regisztrációs feltételeinek megváltoztatására, amelyről a regisztrált felhasználóknak értesítést küld e-mail útján.

A személyes adatokkal az alábbi jogszabályok szerint járunk el: