Így mulattunk a PTSZ évzáró-bálján

Címkék

Klubunk 16 fővel vett részt a PTSZ évzáró bálján. A jó zene, játékok mellett a kiváló hangulatról magunk is gondoskodtunk.

5 órakor kezdődött a félig-meddig batyus-bál jellegű rendezvény. A félig-meddig ebben az esetben azt jelentette, hogy a vacsora a szolgáltatás része volt, de a süteményeket, italokat magunk vittük. Össze is gyűlt nagyon sokféle finomság. 6 órakor először egy kis táncbemutatót láthattunk erdőkertesi fiatalokkal, majd kezdődött a bál hivatalos része köszöntővel, aktivisták jutalmazásával. Csapatunkból két fő is részesült könyvjutalomban -  Samu Kati aktív szervezőmunkájáért, Hajni részben ugyanezért, részben hadtápfőnöki ténykedéséért. Ja, és én is kaptam két könyvet, „hivatalból” mint ITK elnök. Mivel mindkét kapott könyv már megvolt nekem, kisorsoltuk azokat. Az egyiket Inci, másikat Hajni nyerte.
Vacsora után kezdődött a tánc, majd pihenésképpen egy kis énekbemutató és a lottójáték. Később megint tánc és játék váltogatta egymást. Az ITK tagjai aktívak voltak mindkettőben.
 

Terülj-terülj asztalkám
Jutalmazottunk: Kati
Jutalmazottunk: Hajni
Énekműsor
Segítség a játékban
Táncoslábú tagjaink
Táncoslábú tagjaink
Táncoslábú tagjaink
Táncoslábú tagjaink
Táncoslábú tagjaink
Elmélyedve a lottójátákban
Vonatozás
Vonatozás
Vonatozás
Vonatozás
Vonatozás