Bakancsos-bál 2012.

Címkék

11.24-én tartottuk jó hangulatú Bakancsos-bálunkat. 32-en voltunk és jól éreztük magunkat. 6 órai gyülekező után 7 órakor vacsoráztunk. Ezt követően kezdődött a tánc, melynek szüneteiben rövid beszámoló, lottójátékok, Hol jártunk? elnevezésű játék, tombola tette változatossá az estet.

A beszámoló rövid összegzése: a 2012-es év jó volt, a 2013-as jó lesz! Ebben az évben hárman kaptak jutalmat:  Horváth Ági könyvelésünk profi szintre való emelésért, Kolláth Ági és Dalmi Éva pedig azért, mert a legtöbbet vettek részt túráinkon, útfestésen, pontőrködésben. A lottójátékok nyereménye egyre nagyobb méretű csoki volt. Pont fordítva volt ez a Hol jártunk? Nevű játékban. Itt az, aki az első levetített képekből kitalálta, hol készült a felvétel, kapta a legnagyobb csokit. A későbbi találatok egyre kisebb csokit értek.

A tombola ajándékainak az volt a lényege, hogy azt vagy magunk készítsük, vagy otthon talált tárgyat hozzunk, és ne boltban vásároljuk. A legnagyobb sikert Babi két mézeskalács-kompozíciója aratta. Fél négyig roptuk a táncot, igaz végefelé már csak a 15-en, a "kemény mag".

 

Kéktúrás és"ékszerteknős" torta
Tánc 1.
Tánc 2.
Tánc 3.
Tánc 4.
Tánc 5.
Tánc 6.
Made by Babi